Левски проявява сериозен интерес към нападателя на ФКСБ (бел.р. бившият Стяуа

...
Левски проявява сериозен интерес към нападателя на ФКСБ (бел.р. бившият Стяуа
Коментари Харесай

Левски с интерес към Бизона

Левски проявява сериозен интерес към нападателя на ФКСБ (бел.р. някогашният Стяуа Букурещ) Харлем Гнохере, оповестява тв „ Romania “. „ Сините “ са един от двата тима, които са декларирали своето предпочитание да привлекат 31-годишния футболист през зимния трансферен прозорец.

Гнохере има контракт с ФКСБ, което значи, че Левски ще би трябвало да заплати трансферна сума за играча. Нападателят попада в полезрението и на тим от Близкия Изток.
 
Желанието на футболиста е да продължи да играе в Европа, тъй че шансове на Левски да го притегли не наподобяват по никакъв начин дребни на този стадий. Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали към този момент разгласи, че Гнохере се продава и клубът наложително ще се опита да осъществя финансови приходи от негов трансфер в идващите седмици.
 
Харлем Гнохере дойде във ФКСБ през януари 2017 година, когато Джиджи Бекали заплати 250 хиляди евро на Динамо Букурещ. Смята се, че ако Левски иска да притегли Гнохере, ще би трябвало да заплати близо 1 милион евро за него.
 
Любопитна детайлност е, че Гнохере бе свързван с трансфер в Лудогорец през предишното лято, като тогава нападателят бе оценен на внушителните 3 милиона евро. Гнохере е прочут с прякора Бизона. Той е много здрав физически, висок е 183 сантиметра. Преди две години Гнохере още веднъж бе спряган за трансфер в Левски, само че подобен в последна сметка не бе осъществен.
 
Харлем Гнохере има 87 мача за ФКСБ, в които е осъществил 41 гола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР